Здравеите да започна с проблема и какво стана като за начало - Както си карах ми светна ,че съм дръпнал ръчната и ,че имам изгоряли крушки също така чека на мотора и почна да се заключва и отключва сама колата след изветно време престои на место се оправи почти всичко остана само индикацията за изгоряли крушки. След като покарах и спрях вече видях,че свети преден десен габарит и заден ляв . След това предния габарит спря остана задния да свети. Порових се в нета и намерих идентични проблеми , проявяват се на 220к 230 км. От боди компютъра няква платка. Може ли само бодито да се смени или трябва боди + целия комп и ключа, или някой друго решение да ми дадете. Прикачам линк , които показва какво се случва в общи линии. https://www.youtube.com/watch?v=C5sENzdRSgQ
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa147 Body comp питане (проблем)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от seepo Покажи съобщениеЗдравеите да започна с проблема и какво стана като за начало - Както си карах ми светна ,че съм дръпнал ръчната и ,че имам изгоряли крушки също така чека на мотора и почна да се заключва и отключва сама колата след изветно време престои на место се оправи почти всичко остана само индикацията за изгоряли крушки. След като покарах и спрях вече видях,че свети преден десен габарит и заден ляв . След това предния габарит спря остана задния да свети. Порових се в нета и намерих идентични проблеми , проявяват се на 220к 230 км. От боди компютъра няква платка. Може ли само бодито да се смени или трябва боди + целия комп и ключа, или някой друго решение да ми дадете. Прикачам линк , които показва какво се случва в общи линии. https://www.youtube.com/watch?v=C5sENzdRSgQ
имам едно боди от което можеш да си свалиш чиповеLast edited by Alex_26; d.m.y г., 11:41.
-
Това винаги е вариант, макар и скъп. Ако нещо свети постоянно и не когато трябва, вероятно е опукал някой изход, за което стана дума по-горе и тогава нещата са обратими. Просто се локализира въпросния чип и се сменя с такъв от друг компютър или с нов, ако се намери.
В случай че се наблюдава ефекта "тука има, тука нема" то тогава очевидно глобално се е ошашкал, но е твърде вероятно това да се дължи на нежеланата проводимост, която влага или др. гнусотии внася между пистите.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment